İzmir’in Karyağa ilçesinde yağışların ardından yaşanan sel felaketi sonucu çok sayıda aracın suda kalmasına rağmen vatandaşlar araçlarını kurtarmaya çalıştı.
AA’ya göre Kariyaka ilçesine bağlı Mavisir ilçesinde 4 gün aralıksız yağmurun ardından deniz taşıyor ve bu gece etkisini artırdı.
Kıyıdaki sitelerin bahçeleri deniz suyu ile dolmasına rağmen, sitelerin otoparkına ve yol kenarına park eden araçlar sular altında kaldı.
İzmir Büyükşehir İtfaiyesi, vatandaşları siren çalmaları ve araçlarını kurtarmaları konusunda uyardı.
Siren sesi ile birçok kişi araçlarına koştu ve hasarı önlemeye çalıştı.
Birçoğu su altı araçlarını bir çekicinin yardımıyla kurtarmaya çalıştı.
İki kişi istedi
Öte yandan, Menderes ilçesinde dereyi geçmeye çalışırken sel sularına sıkışan hafif ticari araçta bulunan 5 kişiden ikisi kayboldu.
Araç dereye girmeye başlayınca sürücüler Enginkan Burladon (20), Ahan Alistrod ve Theria Burladon (33) kaçarken Mehmood Aslan ve Sonar Uyar kayboldu.
"Çıldırtıcı derecede alçakgönüllü problem çözücü. Bacon savunucusu. Serbest pop kültürü meraklısı. Amatör zombikolik."